Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  1:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:32

Δύο θέσεις εργασίας στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο – Τί άτομα ζητούνται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έως 1 Μαρτίου οι αιτήσεις

Το Εργαστήρι Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα» ανακοίνωσε την πρόσληψη δύο (2) φροντιστριών για 24ωρη απασχόληση στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) στο Αγρίνιο. Η Σ.Υ.Δ. φιλοξενεί ενήλικες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου (14:00).

Οι αιτήσεις, μαζί με το βιογραφικό, μπορούν ν’ αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να υποβληθούν ιδιοχείρως. Επίσης, μπορούν ν’ αποσταλούν ταχυδρομικώς στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι (Κύπρου και Αρχ. Δαμασκηνού, τ.κ. 30200), ή
  • Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Αγρίνιο (Γεωργάκη Α. Τσούτσου, περιοχή ψηλογέφυρο-λειβαδάκι, τ.κ. 30100).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

  • Κ.Δ.Η.Φ. Αγρινίου: 26410-39750
  • Κ.Δ.Η.Φ. Μεσολογγίου: 26310-25130

Περισσότερες πληροφορίες και η πλήρης προκήρυξη είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.ergpanel.gr

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 584 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα