Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  12:13 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 20:47

Γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα στο Θέρμο για προετοιμασία (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ερασιτεχνική ομάδα από το Μόναχο της Γερμανίας βρίσκεται στο Θέρμο τις τελευταίες ημέρες.

Η FC Phönix München e.V από 20 έως και 26 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας (ΕΓΙΝ) έχει επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία.

Την φιλοξενεί ο Απόλλων Θέρμου και συμμετέχει σε φιλικούς αγώνες και πραγματοποιεί προπονήσεις. Επισκέπτεται παράλληλα χώρους πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας της περιοχής.

«Οι παράγοντες της Ομάδας του Μονάχου μίλησαν με θερμά λόγια για τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Θέρμου και για την υποδοχή των κατοίκων και φορέων της πόλης μας», αναφέρει ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η FC Phönix München e.V παράλληλα επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και το Λύκειο της περιοχής, το οποίο και ευχαρίστησε με την σειρά του τον γερμανικό σύλλογο.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την ποδοσφαιρική ομάδα Μονάχου Γερμανίας για την τιμητική επίσκεψή τους στο σχολείο μας την Παρασκευή 23-2-2024.

Η παρουσία του προέδρου, του προπονητή, του manager και του διερμηνέα της ομάδας, πλαισιωμένη από αρκετούς ποδοσφαιριστές, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς στους μαθητές μας. Η δωρεά αθλητικού υλικού, 3 μπάλες ποδοσφαίρου, αποτελεί πολύτιμη προσφορά για το σχολείο μας και θα συμβάλει στην ενίσχυση της σωματικής άσκησης και του αθλητικού πνεύματος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια των μελών της ομάδας, όπου εστίασαν στην πολυπολιτισμικότητα της ομάδας τους, συγκρίνοντάς την με τη σύνθεση της μαθητικής μας κοινότητας. Η αναφορά τους στην αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία ποδοσφαιριστών διαφορετικών εθνικοτήτων, αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλοσεβασμού, το οποίο αγγίζει τις αξίες που υιοθετούμε και καλλιεργούμε στο σχολείο μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα ποδοσφαίρου του Μονάχου κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς της στόχους και καλή διαμονή στην Ελλάδα για το υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας τους.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από thermonews.gr

agrinionews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 526 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 21:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.