Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:11 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 17:44

Με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτ.Ελλάδας Β.Σολδάτο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Β.Γκίζας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ.Βασίλη Σολδάτο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας κ.Κωνσταντίνο Χριπάτσιο, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου κ.Χρήστο Παπαϊωάννου και τον υπασπιστή του κ.Δημήτρη Αλεξόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, ενώ δόθηκε έμφαση σε επιμέρους ζητήματα εν όψει και της αντιπυρικής περιόδου. 

Ο κ.Γκίζας αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον νέο Διοικητή για τα καθήκοντα που ανέλαβε, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Δήμος Ναυπακτίας θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλλει στο σημαντικό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, έχοντας ως προτεραιότητα πρώτα από όλα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την προστασία του ζωικού κεφαλαίου, του φυσικού περιβάλλοντος και τη διάσωση της περιουσίας των πολιτών.

Διαβάστηκε 107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.