Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  1:21 πμ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 19:51

Δηλώσεις Μαντζουράκη στο sportdog

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης μίλησε στο sportdog.gr και μεταξύ άλλων είπε:

Για την προετοιμασία:

«Κάναμε μία προετοιμασία που ήταν προσεγμένη από όλες τις πλευρές, τόσο από τον προγραμματισμό το δικό μας, της διοίκησης αλλά και τη συμμετοχή των παικτών. Είμαστε ευχαριστημένοι. Λειτουργήσαμε με γνώμονα να στηρίξουμε το υλικό που δουλέψαμε πέρσι και υπό αυτή την έννοια δεν έφυγαν βασικά στελέχη και πήραμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Έχουμε καλύτερη ομάδα, θα δούμε τι θα γίνει«.

Για την πρεμιέρα στην Τούμπα:

«Πάντα αυτά τα παιχνίδια που παίζουμε στις πρώτες αγωνιστικές, είναι δύσκολα για όλους. Αλλά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που είναι ρολαρισμένες, που έχουν αρχίσει νωρίτερα λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Στα πρώτα πέντε ματς που παίζουμε, αντιμετωπίζουμε τρεις τέτοιες ομάδες«.

Για το φετινό πρωτάθλημα και ειδικά για τους μεγάλους:

«Οι μεγάλες ομάδες έκαναν ένα βήμα να πλησιάζουν τον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλες αλλαγές. Αν εξαιρέσω την ΑΕΚ βέβαια, που ναι μεν έκανε ποιοτικές μεταγραφές αλλά δεν έχει αλλαγές στην έκταση που τις συναντάμε στον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Και οι τρεις θα παρουσιάσουν ένα υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι. Εδώ και πολύ καιρό ήταν πίσω από τον Ολυμπιακό σε σχεδιασμό και ποιότητα τα ρόστερ τους, αλλά φέτος έγινε ξεσηκωμός κατά κάποιον τρόπο. Η μία ομάδα παρέσυρε την άλλη και όλο το καλοκαίρι μέχρι και τελευταία στιγμή υπήρχαν προσθήκες ποδοσφαιριστών και στους τρεις».

Για την Εθνική ομάδα:

«Πιστεύω ότι αυτό το βήμα που έκανε ο Σκίμπε, που ήρθε από νωρίς και πήρε την ευθύνη των προηγούμενων ματς, βοήθησε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα τώρα. Φαίνεται ότι έχει δουλέψει στην ετοιμότητα της ομάδας και στις υποχρεώσεις της. Πολύ καλό το τεστ εναντίον της Ολλανδίας, αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε εκεί γιατί τα παιχνίδια που έχουν σημασία είναι εκείνα που δίνουν βαθμούς.Υπάρχει καλή χημεία στην ομάδα, έχουμε καλή άμυνα με καλές μονάδες σε υψηλό επίπεδο. Γενικά σε όλες τις γραμμές είδα καλές επιλογές. Το κυριότερο είναι πως η Εθνική μπαίνει σταδιακά σε παιχνίδια δυναμικότητας και όταν θα βρεθεί απέναντι στους διεκδικητές θα είναι περισσότερο έτοιμη«.

Διαβάστηκε 1236 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News