Παρασκευή, 3η Μαίου 2024  2:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 18:15

Σασμός: Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος και η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» του Alpha είδαμε πως: Η εξαφάνιση του Αντρέα, πυροδοτεί την οργή του Τηλέμαχου που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει κακό ο Μαθιός και συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του Μαθιού. Ο Παύλος όσο είναι στο κρατητήριο, ανήσυχος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δέχεται μια επίσκεψη που του αλλάζει τη διάθεση.

Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί. Την ίδια στιγμή η επιστροφή της Νάντιας στην Άνω Ποριά, δημιουργεί νέα προβλήματα. Η αντίδρασή της αφοπλίζει Μαθιό και Βασιλική. Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο για την αθωότητα του Παύλου.

Τι θα δούμε, όμως, στο νέο επεισόδιο της σειράς, το βράδυ της Τρίτης (13/2);

Η Νάντια, πληγωμένη, καταφεύγει στο σπίτι του Γιώργου, μέχρις ότου αποφασίσει τι θα κάνει. Ο Αστέρης μιλά στο Μύρο για τον τύπο με το τατουάζ, μη συνειδητοποιώντας ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Μαθιό. Ο Παύλος παραμένει προφυλακισμένος, τη στιγμή που ο Τηλέμαχος απειλεί ευθέως τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Αντρέα. Η Βασιλική ετοιμάζει μία έκπληξη στον Μαθιό. Παράλληλα, η Εύα, έχοντας στριμωχτεί από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Μαθιός αποκαλύπτει στην Στέλλα την αλήθεια σχετικά με το Λάζαρο.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.