Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  12:02 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 22:17

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Δείξαμε πειθαρχία, συγκέντρωση και θάρρος, χαρούμενος που σκόραρε ο Καρέλης»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης στάθηκε στα πνευματικά στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του για να πάρουν τη σημαντική νίκη επί του Ατρόμητου, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για το πρώτο γκολ του Νίκου Καρέλη.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου και ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης δήλωσε στην Cosmote TV:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Νίκος. Το χρειαζόταν και το χρειαζόμασταν. Εύχομαι αυτό να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν κι άλλα. Βρεθήκαμε από το 30' με δέκα παίκτες και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά γιατί έδειξαν πειθαρχία, συγκέντρωση, θάρρος και αποφασιστικότητα και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αυτή τη νίκη την χρειαζόμασταν πολύ».

Επίσης πρόσθεσε για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Άρη: «Το πιο σημαντικό ήταν το σημερινό. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στα δύο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας χωρίς να χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Στο δικό μου το μυαλό πιο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι όνειρο, θα κάνουμε τα πάντα μήπως φτάσουμε στον τελικό, αλλά πρέπει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία».

Ίλιτς: «Απομακρυνόμαστε από τα Play-offs»

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό και ο Ίλιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στον στόχο των play-offs.

Ο Ατρόμητος επιστρέφει από το Αγρίνιο με άδεια χέρια καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό και πλέον τα play-offs απομακρύνονται.

Ο Ίλιτς μίλησε για τα λάθη και το κομμάτι της κατοχής αλλά και τον στόχο των play-offs.

Αναλυτικά είπε: «Κάναμε αρκετά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος και στο κομμάτι της κατοχής. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό. Απομακρυνόμαστε από τα Play-offs, βρισκόμαστε πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν πρέπει να βελτιωθούμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.