Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  12:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 20:05

Grammy 2024: Συγκίνησε με την εμφάνισή της η Celine Dion

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Celine Dion εμφανίστηκε ξανά, μετά από τρεις μήνες, μπροστά στο κοινό, με αφορμή τα βραβεία Grammy 2024.

Η 55χρονη τραγουδίστρια έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση βγαίνοντας στη σκηνή για να δώσει το τελευταίο βραβείο της βραδιάς, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς – ένα βραβείο που κέρδισε η ίδια για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια.

Η πεντάκις νικήτρια των Grammy, η οποία διαγνώστηκε με τη σπάνια και ανίατη νευρολογική διαταραχή σύνδρομο του άκαμπτου ατόμου (SPS) το 2022, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους καλλιτέχνες που βρίσκονταν στην αρένα και οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη σπουδαία καλλιτέχνιδα.

Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ και εγώ. Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από καρδιάς“, είπε. Προτού ανακοινώσει τους υποψήφιους, η Dion είπε στο κοινό να μην θεωρεί “ποτέ δεδομένη” τη χαρά που προσφέρει η μουσική.

Με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταϊάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Celine Dion.

Στη συνέχεια, το βραβείο δόθηκε στην Taylor Swift.

Πηγή: ertnews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 327 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 20:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.