Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:22 μμ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:34

Συνάντηση Παπαναστασίου με ΣΕΟΤΑ Αιτωλ/νίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, κοινή Συνάντηση του Δήμαρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου και των προέδρων των Σωματείων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας, με πρωτοβουλία του του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας, του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά ανταλλάχτηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης. Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό, θετικό και εποικοδομητικό κλήμα.

Από την πλευρά των εργαζομένων τονίστηκε το αρραγές μέτωπο των εργαζομένων ΟΤΑ στην Αιτωλοακαρνανία για τις διεκδικήσεις και την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης αλλά και η κοινή διάθεση και θέση, για παραγωγική και ουσιαστική βοήθεια στην αιρετή ηγεσία, εάν υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, κάτι που διαφάνηκε στην συνάντηση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 277 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.