Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:20 μμ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:12

Η Πυροβεστική Υπηρεσία Αγρινίου έκοψε την βασιλόπιτα της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας γνωρίζουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων τον Εστιατορίου «ΠΥΘΑΡΙ» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Π.Υ.Αγρινίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής Επτχ. Πελ/σου, Δυτ.Ελλάδας, & Νήσων Υποστράτηγος Γεωργανάς Δημήτριος, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Ελλάδας Αρχιπύραρχος Σολδάτος Βασίλειος, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτνίας Πύραρχος Κουσαρίδας Ιωάννης, οι Διοικητές των Π.Υ. Νομού Αιτνιας , οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Τριάντης και π. Ευάγγελος Φεγγούλης, οι αντιδήμαρχοι τον Δήμου Αγρινίου Μπόκα Γεωργία, Σκορδόπουλος Μίμης, Σκουφής Λάμπρος, ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αγρινίου Μποκώρος Κων/νος καθώς και πυροσβέστες από τις υπηρεσίες του νομού.

Διαβάστηκε 251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.