Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:13 μμ
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 22:29

Δράση για τη στοματική υγιεινή στο 14ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των δράσεων και παρεμβάσεων Αγωγής Υγείας και με στόχο την ενίσχυση ή τη διατήρηση θετικών στάσεων και συμπεριφορών υπευθυνότητας σε θέματα φροντίδας της στοματικής υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη (24/1) και στο 14ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών με θέμα «Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιά».

Η καταξιωμένη οδοντίατρος κα Κωνσταντίνα Σιδέρη αφού έλεγξε (με τη συγκατάθεση των γονέων) τη στοματική υγεία των παιδιών, έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους μικρούς μαθητές που θα τους βοηθήσουν να έχουν πάντα ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο.

Παράλληλα οι επαγγελματίες υγείας κα Μαρία Πλυταριά και κα Ελένη Δροσοπούλου,αξιοποιώντας βιωματικές δράσεις, με αγάπη και σεβασμό ενέπλεξαν δημιουργικά (με προσομοιωτή δοντιών, με ζωγραφική, με προβολή βίντεο) τα παιδιά στα μονοπάτια της σωστής στοματικής υγείας!

«Θερμά ευχαριστούμε τις κυρίες Σιδέρη Κωνσταντίνα, Πλυταριά Μαρία και Δροσοπούλου Ελένη για την ευγενική παρουσία τους στο σχολείο μας και προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία», αναφέρει σε ανακοίνωση το 14ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου.

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.