Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  4:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 17:48

Μεσολόγγι: Επιστημονικό προσωπικό ζητά Αρχαιολογικός φορέας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προκήρυξε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών της, με την κάλυψη των θέσεων εξιδεικευμένου επιστημονικού προσωπικού, η αρμόδια αρχαιολογική υπηρεσία, για την περιοχή του Μεσολογγίου.

Θέσεις:

2 Π.Ε ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ
2 Π.Ε Αρχιτέκτονας Μηχανικός


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αγ. Αθανασίου 4, 302 00 Μεσολόγγι, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία υπόψιν κ. Σιδέρη Αγγελική (τηλ. επικοινωνίας: 26310 55654), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr)και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 01 – 09 – 2016 έως και 07 -09- -2016).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1735 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία