Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  8:14 μμ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 11:15

Ολοκλήρωση του δικτύου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων - Ευχαριστεί η διεύθυνση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την αποπεράτωση του ενσύρματου δικτύου του σχολείου, ώστε όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και όλοι οι βοηθητικοί χώροι να διαθέτουν πρίζες παροχής γρήγορου και αξιόπιστου ίντερνετ, καθώς και την τοποθέτηση νέου βιντεοπροβολέα ενημερώνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά από μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώθηκε ένα έργο που αναβαθμίζει κατά πολύ την ποιότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σχολείου μας.

Πρόκειται για την αποπεράτωση του ενσύρματου δικτύου του σχολείου, που τώρα πια όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και όλοι οι βοηθητικοί χώροι διαθέτουν πρίζες παροχής γρήγορου και αξιόπιστου ίντερνετ. Το έργο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την εθελοντική προσφορά του ηλεκτρολόγου της περιοχής του Καινουργίου, κ. Αλτζερίνη Νικόλαου, ο οποίος εργάστηκε εθελοντικά αρκετές ημέρες προκειμένου να πραγματοποιηθεί το εν λόγο έργο. Επίσης βοήθησε στην τοποθέτηση του νέου βιντεοπροβολέα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων, ευχαριστεί τον ηλεκτρολόγο, κ. Αλτζερίνη Νικόλαο και εύχεται το παράδειγμά του να βρει μιμητές στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα παιδιά μας , αλλά και να διευκολύνουμε το έργο των εκπαιδευτικών μας στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για μια ποιοτική και σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Αθανάσιος Κούσης».

agrinionews.gr

agrinip
Διαβάστηκε 305 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 11:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.