Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 10:29

Δύο Έλληνες στην κορυφή του Letterboxd

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Letterboxd είναι, όπως την αποκαλούν οι δημιουργοί της, «μια παγκόσμια κοινότητα εραστών των ταινιών […] που μοιράζονται το γούστο τους σε ταινίες μέσω των δωρεάν εφαρμογών μας για iOS, Android, Apple TV και ίντερνετ». Τον τελευταίο καιρό η δημοτικότητα του έχει πάει στα ύψη και, θεωρείται πως εξαιτίας αυτής της πλατφόρμας, η νέα γενιά αρχίζει να βλέπει όλο και περισσότερες κλασσικές ταινίες.

Στη λίστα με τις υψηλότερες σε σκορ ταινίες στην κατηγορία κωμωδίας για το 2023, φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις Έλληνες.

Πρώτη θέση για το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία ήδη κατέχει στο Letterboxd τη θέση της καλύτερης κωμωδίας, καλύτερης ταινίας φαντασίας, καλύτερης Sci-Fi ταινίας και καλύτερης Ευρωπαϊκής ταινίας της χρονιάς.

Στη δεύτερη θέση όμως της λίστας με τις κωμωδίες, βλέπουμε άλλον έναν Έλληνα δημιουργό, τον Αλεξάντερ Πέιν. Ο Πέιν με τη νέα του ταινία «Τα Παιδιά του Χειμώνα» πλησιάζει την κορυφή κερδίζοντας όλο και περισσότερο κοινό. Ιδιαίτερα τώρα με τις δύο Χρυσές Σφαίρες για τους πρωταγωνιστές της ταινίας του, όλα μοιάζουν ότι η ταινία θα παραμείνει για αρκετό καιρό στις πρώτες θέσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.