Κυριακή, 26η Μαίου 2024  5:52 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 13:38

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο κ. Κωνσταντίνος Ζώης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά την οποία αποφασίστηκε η εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Ζώης , Αντιπρόεδρος ο κ. Σπύρος Γρίνος και  Γραμματέας ο κ. Δ.Κουρουμπλής.

Τακτικά μέλη της, Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Αγρινίου θητείας τριάντα (30) μηνών,  από 7 Ιανουαρίου 2024 έως 30 Ιουνίου 2026, είναι οι : Χρ. Ζαρκαβέλης, Κ. Καλαντζής, , Μπόκα Γεωργία, Μ. Σκορδόπουλος , Χρ. Τασολάμπρου ,Κ.Πιστιόλας , Ν.Γκρίζης, Π.Καψάλης.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι θ.Γριβας, Κ. Κουμπουλής, Π.Μαρνάζος, Μ.Παπαγεωργίου, Κ.Σαράκης, Γ.φΑΡΜΆΚΗς, Σπ. Γρίνος,Γ.Καλλίμορφος,Κ.Κουτσουπιά.  

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αμέσως μετά την διαδικασία δήλωσε: 

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και τα μέλη της Επιτροπής. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με διαφάνεια τιμώντας τις  δημοκρατικές διαδικασίες. Εύχομαι καλή δύναμη και  επιτυχία στα καθήκοντα σας».

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζώης  δήλωσε σχετικά :

“Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την τιμή. Όλοι μαζί θα εργαστούμε προκειμένου να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Αγρινίου για την τιμητική πρόταση. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους».

Διαβάστηκε 420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 15:11
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία