Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  5:03 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 23:08

Survivor 2024: Ποιοι παίκτες θα ειναι οι επόμενοι που θα μπουν;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Survivor 2024 έρχεται αυτήν την Κυριακή (7/1) στις τηλεοπτικές μας οθόνες έτοιμο να ξεπεράσει κάθε προηγουμένη χρονιά με νέους κανόνες και παίκτες.

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, αποτελούν την ομάδα των διάσημων.

Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, είναι οι μαχητές.

Βέβαια, φαίνεται πως ειναι πολύ πιθανόν σύμφωνα με το «Πρωινό Σου Σου», Σάββας Πούμπουρας, Καρολίνα Καλύβα, Τζέιμς Καφετζής και Άρης Σοϊλέδης, είναι πιθανόν να προστεθούν στο team των διάσημων.

Ωστόσο,  ο Σάββας είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα: «Ξέρετε που ΔΕΝ θα πάω;… Μυστικό, αλλά δεν το μάθατε από μένα. Δεν θα πάω στο “Survivor”, άστους να λένε».

Survivor 2024: Όσα αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής 

Όσον αφορά στον Τζέιμς Καφετζή, χθες ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και -ενώ στην αρχή το σκέφτηκα- στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω».

«Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», ειπε χαρακτηριστικά ο Καφετζής.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.