Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  11:14 μμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 19:06

Αυτοί θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Ακτίου-Βόνιτσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Παρασκευή (29/12/2023) έλαβε χώρα  η πρώτη συνάντηση της δημοτικής ομάδας του νέου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Αθανάσιου Κασόλα.

Σύμφωνα με το katounanews.gr η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη  Βόνιτσα και στα πλαίσια της συζητήθηκαν τα προβλήματα του Δήμου κατά ενότητα ενώ έγιναν γνωστοί και οι Αντιδήμαρχοι όπως και οι αρμοδιότητες του καθενός.

Στο σχήμα των αντιδημάρχων θα συμμετέχουν οι Αθηνά Βέμη- Καρέλου, Νικόλαος Βαρβάτος, Σπυρίδων Τομαράς (εξελέγησαν στην ενότητα Μεδεώνος), Παναγιώτης Πανταζής (Παλαίρου), Απόστολος Περλής, Γιάννης Τσιτουρίδης, Κωνσταντίνος Βασιλάκος και Αγγελος Φερεντίνος (Ανακτορίου).

Χρέη αναπληρωτή δημάρχου θα εκτελεί ο Απόστολος Περλής ενώ άμμισθοι θα είναι η Αθηνά Καρέλου και Κωνσταντίνος Βασιλάκος.

Το Λιμενικό Ταμείο θα αναλάβει η Μαρία Μυλωνίδου και εντεταλμένοι σύμβουλοι  οι Καπότης Σωτήρης, Βασιλάκος Ζήκος και Χριστίνα Σερεπίσου.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα εκλεγεί το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην συνεδρίαση που θα γίνει δια ζώσης στις 19.00 στο πολιτιστικό κέντρο ΛΑΙΣ της Βόνιτσας. Προτεινόμενος από τη δημοτική αρχή για πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου είναι ο Δημήτριος Παξινός.

katounanews.gr

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία