Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:15 πμ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 12:49

Ο Παναιτωλικός και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αγρινίου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο γήπεδο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε ο Παναιτωλικός, μετά την σημαντική ισοπαλία που απέσπασε από την ΑΕΚ, καθότι ποδοσφαιριστές της ομάδας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο έξω από το γήπεδο μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Γελαστή Πολιτεία».

Αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Συμμετείχαμε με ιδιαίτερη χαρά στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρο στην πλατεία του γηπέδου του Παναιτωλικού μαζί με τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Γελαστή Πολιτεία» στο πλαίσιο των δράσεων «Παραμύθι από Ζάχαρη» του Δήμου Αγρινίου. Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στα παιδιά η παρουσία των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, Μπελεβώνη Χρήστο, Ανασταστασόπουλο Παναγιώτη, και Κοντούρη Σωτήρη που συνοδεύτηκαν από τον Τeam manager κ. Μαρκόφσκι Μάρκο».

pane xms tree 2023

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 264 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News