Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  10:27 μμ
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 09:17

Το δέντρο πήρε τη θέση του στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη θέση του στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου παίρνει το πρωί της Πέμπτης, 7 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έρχεται να «συμπληρώσει» το παζλ του εορταστικού στολισμού της πόλης.

Τα συνεργεία του Δήμου, όπως κάθε χρόνο, ολοκλήρωσαν εν τάχει την τοποθέτησή του ψηλού, φυσικού  δένδρου και ήδη έχει ξεκινήσει ο στολισμός, που θα διαρκέσει σήμερα και αύριο (7-8/12).

Όπως έχει γνωστοποιήσει ο Δήμος, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί υπό τις μελωδίες της Φιλαρμονικής το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00. Θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Σε περίπτωση βροχής το άναμμα του δέντρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 307 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.