Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:29 μμ
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 22:36

Παναιτωλικός: Βγάζει αντίδραση, ζητούμενο η διάρκεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαμόγελα σκόρπισε στο Αγρίνιο η επιβλητική νίκη του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς. Οι παίκτες του Πετράκη με όρεξη, ωριμότητα και προσήλωση στον στόχο πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση στη φετινή σεζόν και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Το σημαντικό τρίποντο, σε συνδυασμό με την σχετικά καλή απόδοση σε Τούμπα και Πειραιά, δείχνουν ότι ο Τίτορμος έχει σφυγμό. Και παρουσιάζεται πιο συνεκτικός επί Πετράκη.

Ο Κρητικός κόουτς έχει «συμμαζέψει» την ομάδα, χωρίς να έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Ίδιο σύστημα με τον Σούρερ εφαρμόζει και παρόμοια ενδεκάδα κατεβάζει.

Καινοτόμησε, βέβαια, με την τοποθέτηση του Χατζηθεοδωρίδη στον άξονα. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει να προσαρμόζεται στη συγκεκριμένη θέση, βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό.


Επιπλέον, είναι φανερό πως οι παίκτες είναι πολύ πιο παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτά που τους ζητούνται. Τα λάθη και οι στιγμές αδράνειας δε λείπουν. Έχουν στοιχίσει, μάλιστα, αρκετά, στις ήττες που προηγήθηκαν.

Με την Κηφισιά περιορίστηκαν στο ελάχιστο και μια μεγάλη νίκη ψυχολογικής και βαθμολογικής σημασίας επετεύχθη.

Το ζητούμενο, πλέον, είναι να υπάρξει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του κυπέλλου με την Καλλιθέα. Η πρόκριση αποτελεί μονόδρομο, με τον Παναιτωλικό να έχει «χρυσή» ευκαιρία για διάκριση σε έναν θεσμό που ιστορικά τα κάνει… μαντάρα.

Ακολουθεί σειρά κρίσιμων παιχνιδιών για το πρωτάθλημα. Οι Αγρινιώτες μέχρι το τέλος του έτους κοντράρονται με την ΑΕΚ, τον ΠΑΣ και τον Πανσερραϊκό. Κάθε ματς έχει τη δική του δυσκολία και πρέπει άπαντες να δώσουν το 100% ώστε να συγκεντρωθούν βαθμοί. Ειδικά με τους συνδιεκδικητές της παραμονής.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, απαιτείται και μεταγραφική ενίσχυση. Η ομάδα πονά, κυρίως στον άξονα και στα «φτερά» της επίθεσης. Με ενδιαφέρον, λοιπόν, αναμένεται και το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, ώστε να καλυφθούν οι όποιες «τρύπες» στο ρόστερ.

Υ.Γ.: Αρκετός κόσμος στις κερκίδες με την Κηφισιά, βοήθησε ο ορισμός της γενικής εισόδου. Ειδικά η μεγάλη εξέδρα ήταν σχεδόν γεμάτη. Αξιέπαινη η στάση του προς τον Γιάννη Αναστασίου. Ένας προπονητής που κύριος ήρθε, κύριος έφυγε από το Αγρίνιο, και ορθώς εκτιμάται βαθύτατα από την πλειοψηφία των φιλάθλων.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 314 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News