Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  3:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 10:40

Ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά της υποβάθμισης της δικαιοσύνης στο Νομό και συμπαράστασης στιν Ιατρικό Σύλλογο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου κατά την 11η/2023 τακτική συνεδρίασή του που διεξήχθη δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μεικτή) την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 (επί παρόντων 25 Δημοτικών Συμβούλων) έλαβε ΠΑΜΨΗΦΕΙ

Το κάτωθι ψήφισμα:

Όχι άλλος υποβιβασμός στην Αιτωλοακαρνανία γενικότερα και στο Αγρίνιο ειδικότερα.

Το θέμα δεν αφορά μία συντεχνία αλλά το σύνολο της κοινωνίας. Δεν αφορά τα οικονομικά μιας επιστημονικής μερίδας συμπολιτών μας αλλά το κύρος μιας ολόκληρης πόλης. Αφορά τον σεβασμό στον κόσμο του Αγρινίου που βάλλεται με συνεχείς υποβιβασμούς. Στην παιδεία, στον τουρισμό, στις μετακινήσεις, στις οδικές συνδέσεις και αρτηρίες, στον πολιτισμό και εν τέλι στην μικροοικονομία της περιοχής.

Με την σταδιακή υποβάθμιση διά της περιφερειοποίησής, του, όπως διαφαίνεται, του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο και με την εξέταση εάν θα παραμείνει και το Πρωτοδικείο στην πόλη μας, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, ότι έρχονται και οι επόμενες υποβαθμίσεις.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η΄ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου κατά την 11η/2023 τακτική συνεδρίασή του που διεξήχθη δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μεικτή) την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 (επί παρόντων 25 Δημοτικών Συμβούλων) έλαβε ΠΑΜΨΗΦΕΙ

Το κάτωθι ψήφισμα:

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν του, το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1755/17-11-2023 έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου:

Συμπαραστέκεται στον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, στηρίζει και συμπαραστέκεται απέναντι στις άδικες κατηγορίες που υφίστανται 200 ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Διαβάστηκε 171 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.