Κυριακή, 25η Φεβρουαρίου 2024  8:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 15:04

ΟΑΣ Αιτ/νίας: Πλάι στους γιατρούς, στον κοινό αγώνα για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Στεκόμαστε πλάι στους γιατρούς, στο κοινό μας αγώνα για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοκαρνανίας.

Μας αφορά όλους, γιατί εμείς το έχουμε ανάγκη!

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της, στον αγώνα των γιατρών του νοσοκομείου μας στο Αγρίνιο και όλων των γιατρών, ενάντια στην άδικη δίωξη τους και στεκόμαστε πλάι τους στο αγώνα που δίνουν, με την 48ωρη πανελλαδική τους απεργία, 29 και 30 Νοέμβρη, για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, για τη βελτίωση του εισοδήματος τους.

Σταθερά έχουμε βρεθεί πλάι σε κινητοποιήσεις για το κοινό μας αίτημα της ενίσχυσης, βελτίωσης  και υπεράσπισης της Υγείας μας. Θα το κάνουμε ξανά, καλώντας τους αγρότες και τις οικογένειες τους, να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Αγρινίου την Τετάρτη  29/11/2023, 11.00 π.μ.

Ταυτόχρονα, μας γεμίζει οργή, η άδικη δίωξη που υφίστανται 200 γιατροί που υπηρέτησαν ή υπηρετούν στο ΓΝ Αγρινίου, γιατί έκαναν το καθήκον τους. Ένα καθήκον που το κάνουν σε συνθήκες τεράστιων ελλείψεων και δυσκολιών, που τους εμποδίζουν να μας προσφέρουν την Υγειά μας.

Στηρίζουμε τα αιτήματα, για:

-Να σταματήσουν οι άδικες διώξεις των νοσοκομειακών ιατρών του ΓΝ Αγρινίου
-Διπλασιασμός μισθών-αποζημίωσης εφημεριών
-Αυτοτελή φορολόγηση των εφημεριών-Αφορολόγητες πρόσθετες εφημερίες
-Διπλασιασμό προσωπικού-Ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων ανά ειδικότητα. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις
-Να μη συγχωνευτεί, κλείσει κανένα τμήμα, καμία κλινική, κανένα Νοσοκομείο
-Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα υγείας

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 152 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.