Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 13:57

Αγρίνιο: Eπιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης διαβήτης και επιπλοκές» το Σάββατο 2/12/2023, 18:30 μμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτ/νιας «Γλυκιά Οικογένεια»

Μαθαίνουμε … για τον Διαβήτη!

Ο σύλλογος μας έχει ως στόχο την ενημέρωση, υποστήριξη, προβολή, διεκδίκηση, προώθηση και επίλυση θεμάτων γύρω από τον σακχαρώδη διαβήτη. Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού γύρω από τον σακχαρώδη διαβήτη οργανώνουμε επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης διαβήτης και επιπλοκές» το Σάββατο 2/12/2023, 18:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Αγρινίου (Π. Σούλου 11) με τους κάτωθι εισηγητές και θέματα ομιλιών:

-Νίκος Γεωργιάδης, Ειδικός Παθολόγος με εξειδίκευση στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα, Μέλος της ΕΔΕ και της Επιτροπής Ιατρών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης της ΕΔΕ.

Θέμα ομιλίας: «Τι νεότερο υπάρχει στην θεραπευτική αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη και πως θα προλάβουμε τις επιπλοκές»

-Ευγενία Γιάννου, Ποδολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Τζάνειου Νοσοκομείου, Καθηγήτρια Ποδολογίας Σιβιτανίδειου Σχολής

Θέμα ομιλίας: «Πρόληψη διαβητικού ποδιού»

-Βασιλική Λούβαρη, Μετεκπαιδευμένη νοσηλεύτρια - εκπαιδεύτρια παιδιών με ΣΔ & οικογένειας, MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Πιστοποιημένη

εκπαιδεύτρια ενηλίκων Γ.Ν. Μεσολογγίου

Θέμα ομιλίας: «Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην αυτοφροντίδα του Σακχαρώδους Διαβήτη προκειμένου να προληφθούν οι επιπλοκές από αυτόν»

Η ημερίδα είναι υπό την επιστημονική αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Σας περιμένουμε να ακούσουμε, να μάθουμε, να ρωτήσουμε, να απαντήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Διαβάστηκε 161 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 14:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.