Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  3:38 πμ
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 18:11

Ηλεκτρολόγοι της Αιτωλοακαρνανίας σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ηράκλειο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας «Ο Θαλής»  στο εργοστάσιο «Κουβίδης ΑΒΕΕ» στο Ηράκλειο Κρήτης .

Ελαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 20-22 Οκτωβρίου 2023 ενώ στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης ηλεκτρολόγοι από το ΣΕΗ Άρτα καθώς επίσης και από το ΣΕΗ Λευκάδας .

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Κουβίδης» και στόχο είχε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα νέα προϊόντα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων . Επιπροσθέτως, έγινε και μια εκτενής ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

«Επιπλέον, είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και από κοντά τα μέλη του ΣΕΗ Ηρακλείου , οι οποίοι μας φιλοξένησαν άριστα στο σωματείο τους αλλά και μας ξενάγησαν και αυτοί με τη σειρά τους στην περιοχή και είχαμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν τον κλάδο.
Θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά την «Κουβίδης ΑΒΕΕ» , καθώς και το σωματείο ηλεκτρολόγων Ηρακλείου για την τόσο εγκάρδια φιλοξενία τους και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο μέλλον την ευγενική χειρονομία τους», αναφέρει ο Συνδέσμος  Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας «Ο Θαλής».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 220 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News