Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  4:08 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 19:59

Βιολογικά: κάθε ενταγμένη πράξη δύναται να τροποποιηθεί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι αλλάζει στη σχετική εγκύκλιο για το Μέτρο 11.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται σε απόφαση τροποποίησης της σχετικής εγκυκλίου, τροποποίηση της πράξης μπορεί να προκύψει είτε μετά από αίτημα του δικαιούχου, είτε κατά τη διαδικασία παρακολούθησης και ελέγχου της πράξης, στην περίπτωση που διαπιστώνονται αλλαγές στα στοιχεία της πράξης, όπως αυτά αποτυπώνονται στην απόφαση ένταξης πράξεων, ή αποκλίσεις κατά την υλοποίηση της πράξης.

Τα αιτήματα τροποποίησης πραγματοποιούνται  ηλεκτρονικά  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος  (ΠΣ)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  (https://  p2.dikaiomata.gr/Organics16), λαμβάνουν μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία οριστικοποίησης και μπορεί να αφορούν κατ’ εξαίρεση για το έτος εφαρμογής 2023 μόνο:

  •  Τροποποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης.

Επίσης, ο δικαιούχος δύναται να υποβάλει μέσω του ΠΣ ένα και μόνο αίτημα τροποποίησης ανά έτος εφαρμογής κατά το χρονικό διάστημα από 01/04 έως και τις 15/05 κάθε έτους, το οποίο θα αφορά στα επόμενα έτη 1εφαρμογής της κάθε δράσης και θα ισχύει μέχρι τη λήξη των δεσμεύσεών του.

Κατ’ εξαίρεση για το έτος εφαρμογής 2023, οι δικαιούχοι δύνανται να κάνουν αίτημα τροποποίησης και τις ημερομηνίες 22, 23 και 24 Νοεμβρίου 2023 μέχρι ώρα 24.00, και μόνο για την τροποποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον εγκριθεί το αίτημα του δικαιούχου, εφαρμόζονται κυρώσεις όπου προβλέπεται.

Διαβάστηκε 192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία