Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:19 μμ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 12:41

Στήριξη και από τον “Θαλή” στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ για το νέο φορολογικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Έπειτα από  την ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης για την εφαρμογή του νέου φορολογικού νομοσχεδίου όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες , για μια ακόμα φορά πλήττονται οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ,καθώς και όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες.

Με σκοπό το κράτος να πατάξει τη φοροδιαφυγή, στοχοποιεί για μια ακόμα φορά επαγγελματίες που έχουν υποστεί εκτεταμένες  ζημίες από τις συνεχείς κρίσεις  τα τελευταία αυτά χρόνια.

Για τον λόγο αυτό η ΓΣΕΒΕΕ αποφάσισε η Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 να είναι πανελλαδική  ημέρα κινητοποίησης της , ώστε να αποσυρθεί το νέο αυτό φορολογικό νομοσχέδιο ,που θα πλήξει χιλιάδες επαγγελματίες.

Ο Σύνδεσμος εργολάβων ηλεκτρικών έργων Ν. Αιτωλ/νίας <<  Ο Θαλής>> , θα στηρίξει ενεργά την πανεθνική κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ , καθώς και το γραφείο του σωματείου θα παραμείνει κλειστό.

sinidisi.gr



Διαβάστηκε 196 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News