Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  3:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 10:53

ΕΑΠ: Διεξαγωγή τελετής αναγόρευσης Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου μετά από εισήγηση της ανωτέρω Σχολής και ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος, παρουσία της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου, των βουλευτών κ.κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Καθηγητή Οδυσσέα Ιωάννη Ζώρα, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Δημήτρη Κατσαρού, των Αντιπροέδρων του Ε.Α.Π. κ.κ. Ιωάννη Συμπέθερου, Κωνσταντίνου Καραμάνη, Λεωνίδα Δουκάκη, του Αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, του τ. Αντιπροέδρου Ε.Α.Π. Αναπληρωτή Καθηγητή Γεώργιου Σκρουμπή, Δημάρχων, Προέδρων Φορέων, Εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, Εκπροσώπων Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Καθηγητή Μανώλη Κουτούζη και του συνόλου των Μελών ΔΕΠ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π.

Με το πέρας της τελετής αναγόρευσης, ο τιμώμενος Καπετάν Παναγιώτης Ν. Τσάκος πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με την «αμφίδρομη σχέση της Ναυτιλίας με την Οικουμενικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού».

Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το youtube κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου:

 

 

Διαβάστηκε 217 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.