Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024  10:19 πμ
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 12:56

Απο την Αμερική και την Ποιητική Ομάδα BEAUTIFULL MINDS το 73ο Διεθνές Βραβείο Ποίησης για τον Αγρινιώτη Ποιητή Πέτρο Κ. Βελούδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 ώρα Ελλάδας 12η πρωινή η διεθνής ομάδα ποίησης της Αμερικής BEAUTIFUL MINDS απένειμε το 73ο κατα σειρά διεθνές βραβείο ποίησης ανάμεσα σε διεθνείς συμμετέχοντες ποιητές και ποιήτριες, στον Αιτωλοακαρνάνα-Αγρινιώτη ποιητή Πέτρο Κυριάκου Βελούδα για το ποίημα του '' ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ''.

ΠΕΤΡΟΣ Κ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
-Ευρωπαίος πρεσβευτής της Ελληνικής ποίησης στην Ρουμανία,Ακαδημαϊκός ποιητής στην παγκόσμια ακαδημία ποίησης και λογοτεχνίας AMCL στην Βραζιλία, εκτελεστικός διευθυντής στην παγκόσμια συνομοσπονδία ποιητών Λατινικής Αμερικής-Αργεντινής, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών τμήματος Ελληνικού πολιτισμού Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος των διεθνων ποιητικών ομάδων WRITERS UNION.
Διαβάστηκε 538 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News