Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 19:13

Α.Μανθόπουλος: Οι εξελίξεις για την υγεία του ηθοποιού (fake news ότι έχει πεθάνει)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ηθοποιός, Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, με fake news να αναφέρουν ότι έχει πεθάνει. Ο ηθοποιός είναι ακόμα εν ζωή και δίνει γενναία μάχη.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού: «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου εξήγησε: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

pronews.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.