Τρίτη, 23η Ιουλίου 2024  7:49 πμ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 09:28

Ο νέος εχθρός!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ γράφει ο Νίκος Ταμουρίδης

Στην Προπαγάνδα υπάρχει η λεγόμενη «Αρχή της πολεμικότητος», η οποία προβλέπει την ύπαρξη εχθρών και η οποία εφαρμόζεται πιστά σήμερα από τους πολιτικούς εγκληματίες κατά των λαών.

Η Προπαγάνδα, ως γνωστόν, έχει τους ανθρώπους ως στόχους και διοχετεύει στις μάζες ιδέες και συνθήματα γεμάτα δυναμισμό, που διεγείρουν το πολεμικό ένστικτο αυτών. Έτσι, οι άνθρωποι καλούνται να δίνουν πάντα μάχες εναντίον εχθρών, που πάντοτε πρέπει να υπάρχουν. Χωρίς εχθρό δεν υπάρχει συσπείρωση σε ένα αγώνα. Ο εχθρός ενώνει και δίνει διέξοδο!

Πρέπει πάντα να υπάρχει ο εχθρός! Στην «εποχή του «κορωνοϊού»,  ήταν οι «ανεμβολίαστοι», αυτοί που για διαφόρους λόγους προτίμησαν να μην εμβολιαστούν με τα πειραματικά anti-covid εμβόλια. Σήμερα, όπως άρχισε ήδη να γίνεται φανερό, ο νέος εχθρός είναι η αόρατη «Κλιματική αλλαγή» και βεβαίως όσοι άνθρωποι την αμφισβητούν. Αύριο μπορεί να είναι αυτοί που δεν δέχονται την νέα «ψηφιακή ταυτότητα» με το ενσωματωμένο τσιπ, η οποία βέβαια δεν είναι ταυτότητα αλλά μια πολυκάρτα με όλα τα προσωπικά στοιχεία και όλο το πάσης φύσεως ιστορικό του κατόχου. Μεθαύριο μπορεί να είναι αυτοί που δεν δέχονται το χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο για να κάνουν όλες τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά και αυτόματα.

Αυτή η αρχή της Προπαγάνδας, τη σημερινή εποχή, συνδυάζεται απόλυτα και με την «Αρχή της επιθέσεως», εκμεταλλευόμενη την συντριπτική καθήλωση και την κατακλυσμιαία χειραγώγηση των μαζών μέσω των καλοπληρωμένων συστημικών ΜΜΕ.

Όποιος επιτίθεται, έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και το μεγαλύτερο μέρος από την προσοχή της κοινής γνώμης. Η επιθετικότητα εξάλλου δημιουργεί αίσθηση ισχύος, που είναι απαραίτητη για να πείσει τόσο τους υποστηρικτές όσο και τους αρνητές του εκάστοτε «επιβαλλόμενου μέτρου». Στόχοι της επίθεσης εναντίον του «αρνητή» αντιπάλου είναι η πλήξη του ασθενέστερου σημείου του, η γελοιοποίηση αυτού (ψεκασμένος κλπ) και των θέσεών του (π.χ. συνωμοσιολογίες), απομόνωση των θέσεών του και η πλήξη κάθε μιας ξεχωριστά. Αυτή είναι μια βασική αποστολή όλων των προπαγανδιστών που εργάζονται στα συστημικά ΜΜΕ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της Προπαγάνδας εφαρμόζεται και η Τεχνική του «δυο βήματα εμπρός, ένα πίσω». Έτσι, λαμβάνει χώρα πόλεμος νεύρων με επιδίωξη το «σπάσιμο», δηλ. εκφοβισμός με απειλές-επιδείξεις δυνάμεως και δημιουργία κλίματος ισχύος, αλλά και συνεχής αλλαγή της απειλής με υποχωρήσεις και χαμόγελο, μετάθεση του χρόνου για απορρόφηση τυχόν αντιδράσεων, καθώς και χρήση της αρχής της «ασάφειας», καθόσον η άγνοια των πραγματικών προθέσεων διασπά τους αντιπάλους.

Τέλος, ο άνθρωπος-στόχος βάλλεται με όλα τα υπάρχοντα μέσα, σύμφωνα με την «Αρχή των συγκεντρωμένων πυρών». Διασπορά του φόβου του θανάτου και του φόβου των φυσικών καταστροφών, πλαισιωμένη από την προστασία της δημόσιας υγείας και της περιουσίας, διαχωρισμός του λαού σε «αρνητές» και «υποστηρικτές», συνεχείς απειλές, εφαρμογή βίας, εξοντωτικά πρόστιμα, εγκλεισμοί, αποκλεισμός από την κοινωνική ζωή, απειλή απώλειας εργασίας και απόλυση από την εργασία, και άλλα πολλά που μόνο νοσηροί νόες του ναζισμού και άλλων αυταρχικών καθεστώτων μπορούσαν να επινοήσουν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Και όλα αυτά, για να στηριχθεί η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θέλει τον άνθρωπο ένα αριθμό, τις κοινωνίες διαλυμένες και τα έθνη αδύναμες κρατικές οντότητες, κάτω από πλήρη έλεγχο. Τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης επιμένουν στο «πρόγραμμα» των αφεντικών τους. Η Ιστορία θα γράψει με τα πλέον μελανά χρώματα την προσπάθεια αυτή ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού προς χάριν της εγκαθίδρυσης μιας αυταρχικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Τα φερέφωνα, υποστηριζόμενα από πακτωλό χρημάτων, δουλεύουν συστηματικά, στοχεύοντας ως εχθρό όποιον αντιδρά στα σχέδιά τους. Εμείς τι κάνουμε; Εμείς επιβάλλεται να ενημερωνόμαστε,  να γνωρίζουμε, να μην τους πιστεύουμε, να ενώνουμε δυνάμεις, να αντιστεκόμαστε!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
 
πηγή φωτο: oparlapipas.gr

 

Διαβάστηκε 401 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 10:06
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News