Δευτέρα, 4η Δεκεμβρίου 2023  3:56 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 14:32

Κώστας Πιστιόλας: Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε αποτελέσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι σε Σκουτεσιάδα, Ραΐνα, Άγιο Νικόλαο και Καμαρούλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστα Πιστιόλα, που περιόδευσε στις εν λόγω περιοχές τις προηγούμενες μέρες.

Ο Κώστας Πιστιόλας και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού συνομίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματά τους, κοινή συνισταμένη των οποίων είναι η απαξίωση και η αδιαφορία…

Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Πιστιόλας και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» έχουν γίνει δέκτες σφοδρών παραπόνων από τους κατοίκους των χωριών και των τοπικών ενοτήτων, που κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των χωριών μας, με αυτήν την απαξίωση. Θα ξαναδώσουμε ζωή στα χωριά μας. Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε λύσεις και να φέρουμε αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευσή του, που είναι άλλωστε και ο ακρογωνιαίος λίθος του Προγράμματός του για ισόρροπη ανάπτυξη για τις Δημοτικές Ενότητες και τα χωριά μας.

Διαβάστηκε 116 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 14:44
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.