Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 13:23

Η παραλία – επόμενα επεισόδια: Σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Υπατία και ο Γιώργος περνούν τις τελευταίες τους ημέρες στα Μάταλα. Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς «Η παραλία», που θα προβληθούν από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στις 22:45.

Η Υπατία και ο Γιώργος περνούν τις τελευταίες τους ημέρες στα Μάταλα και οι αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια της Υπατίας αναζωπυρώνουν τη σχέση του ζευγαριού.

Την ίδια στιγμή, σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη, καθώς όσα κρύβουν η Νικολίνα και ο Δημητρός προκαλούν τις υποψίες τόσο της Αντιγόνης όσο και του Καραχάλιου. Λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο, ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Η παραλία – Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 16: Τελικά, οι παράνομες δραστηριότητες που εκτυλίσσονται στην παραλία φαίνεται πως πραγματοποιούνται εν γνώσει και με τη συμμετοχή ατόμων που ανήκουν σε ανώτερες θέσεις της τοπικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τους στην Κρήτη, η Υπατία και ο Γιώργος, μάς «ταξιδεύουν» στα παιδικά χρόνια της Υπατίας στα Μάταλα.

Οι αναμνήσεις καταφέρνουν να αναζωπυρώσουν τη σχέση του ζευγαριού. Ο Χάρι σώζει έναν χίπη από σοβαρό τραυματισμό, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικές είναι οι γνώσεις του για την τοπική κοινότητα. Παράλληλα, η Μαρία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον Πιτ για τη νέα του σχέση, εκφράζοντας την άποψή της χωρίς δισταγμούς. Ο Γράντος αναλογίζεται την ευθύνη των βιολογικών του γονιών, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν. Πού μπορεί άραγε να τον οδηγήσει αυτό το απρόβλεπτο συναισθηματικό ταξίδι;

Η παραλία – Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 17: Η απρόσμενη επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι του Αρχοντάκη προκαλεί ταραχή στη Νικολίνα και στον Δημητρό. Η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να έχουν η Νικολίνα και ο Δημητρός. Ο Δημητρός αισθάνεται ευτυχισμένος και πλημμυρίζει από χαρά με τη δημιουργία του νέου εργαστηρίου επισκευής ποδηλάτων.

Παράλληλα, νέα μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το δίκτυο διακίνησης που λυμαίνεται την περιοχή και τον τρόπο που συνδέεται με τον φόνο της Ρηνιώς. Ο Πιτ βασανίζεται από ενοχές για τη σχέση του με τη Βερόνικα, καθώς οι χίπηδες διοργανώνουν αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν της.

Η παραλία – Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 18: Σε μια ειλικρινή συνομιλία της Μαρίας με την Υπατία, η Μαρία τής αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν τους με τη Ρηνιώ. Ο Διονύσης αντιμετωπίζει τον Γράντο σχετικά με τις υποψίες του Καραχάλιου για τον φόνο. Ταυτόχρονα, όμως, η συμπεριφορά του Δημητρού και της Νικολίνας προβληματίζει τον Καραχάλιο για τα μυστικά της οικογένειας Αρχοντάκη, ώσπου η Νικολίνα τον προσκαλεί στο εργαστήριό της και του εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ανατροφή των παιδιών της.

Στην προσπάθειά του να αποσυρθεί από τις παράνομες δραστηριότητες, ο Σήφης βρίσκει εμπόδιο τον Λοΐζο και την εξουσία που του ασκεί. Έπειτα από την εξομολόγηση του Στιβ στον Χάρι, σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες στο κοινόβιο των χίπηδων, ο Χάρι προσπαθεί να βρει μια λύση για να αποφύγει μπλεξίματα με την αστυνομία. Μια απρόσμενη επίσκεψη αλλάζει τα σχέδια των χίπηδων σχετικά με το μέλλον τους στα Μάταλα.

Η παραλία – Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 19: Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη ολοκληρώνεται, καθώς είναι η τελευταία τους μέρα στον τόπο της παιδικής ηλικίας της Υπατίας. Θα συναντήσει ξανά την κολλητή της, τη Μαρία, με την οποία περνάει μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις από το κοινό τους παρελθόν. Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά την ένταξή του στην οικογένεια Αρχοντάκη.

Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ, τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Ο Γράντος αγωνίζεται για να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα. Μια ακόμη κρίση του Δημητρού, αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης για τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αρχίζουν να αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως.

Η παραλία – Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 20: Ο Παύλος ξεναγεί τον Γιώργο στην επιχείρηση του Αρχοντάκη και μοιράζεται μαζί του όλες τις λεπτομέρειες της δραστηριότητάς τους. Έπειτα, όλοι μαζί, επισκέπτονται το νέο μαγαζί του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο και περνούν ένα ευχάριστο βράδυ. Η Αντιγόνη, ταραγμένη, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Δημητρού, αναζητά παρηγοριά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα.

Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής ηλικίας, τη φέρνει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο της. Ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη, λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο. Πόσα σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη;

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης(Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Ελεάννα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Αλέξανδρος Πέρρος (Μαρκ Μπένσον), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Νίκος Καραγιώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Μαρθίλια Σβάρνα (Λόρα Μπράουν), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ), Στέφανος Μουαγκιέ (Στιβ Μίλερ), Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid (Μπράιαν Τέιλορ), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Νόνη Ιωαννίδου (Άννα Τσαμπουράκη), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Νάνσυ Μπούκλη (Ρηνιώ Γερωνυμάκη), Προμηθέας Νερατίνι (Ηλίας Παπαδομιχελάκης), Βερονίκη Κυριακοπούλου (Βερόνικα Τόμσον)

Στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον ο Κώστας Νικούλι
Στον ρόλο του Γιώργου Παυλόπουλου ο Γιάννης Κουκουράκης
Στον ρόλο του Νικήτα Τσαμπουράκη ο Γιώργος Μιχαλάκης
Στον ρόλο του Ανδρέα Καραχάλιου ο Μάκης Παπαδημητρίου
Στον ρόλο της Νικολίνας Αρχοντάκη η Μπέτυ Λιβανού
Και στον ρόλο του Δημητρού Αρχοντάκη ο Γιώργος Νινιός

Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστας Γεραμπίνης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Χρήστος Ζαχαράκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Λία Πρωτόπαππα, Έλλη Κριαρά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Casting: Ηρώ Γάλλου
Project manager: Ορέστης Πλακιάς
Οργάνωση παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Δημήτρης Αποστολίδης
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος

Παραγωγή: ΕΡΤ

newsit.gr

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.