Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:21 πμ
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 21:15

Ανοιχτό κάλεσμα σε ιδιοκτήτες και ένοικους της Ναυπάκτου για συμμετοχή στο «Street Art Project»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «Street Art Project» ανοίγει την πόρτα στην δημιουργικότητα και την τέχνη, και καλεί τους ένοικους και τους ιδιοκτήτες να παραχωρήσουν τις γκρίζες όψεις των πολυόροφων κτιρίων τους, ώστε να τους δοθεί μια νέα καλλιτεχνική διάσταση μέσω της τέχνης του street art και του #Graffiti!

Όποιος επιθυμεί μπορεί από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής για όποια διαθέσιμη όψη κτηρίου της πόλης στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα χρειαστούν σχετικές πληροφορίες για την κατάσταση του κτιρίου και ενδεικτικές φωτογραφίες του. Διαφορετικά μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα στο τηλέφωνο: 695571818.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 353 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.