Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 18:38

Σασμός: όλα ξεκινούν από την σκηνή του πυροβολισμού του Μαθιού (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη Άνω Ποριά στα νέα επεισόδια του Σασμού, και ο Νικηφόρος για ακόμη μία φορά, όχι για καλό όμως, θα βρεθεί στο επίκεντρο των δραματικών εξελίξεων του τρίτου κύκλου.

Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με την αγωνία στο «κόκκινο» την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, και όλα ξεκινούν από εκεί που τα αφήσαμε, με την σκηνή του πυροβολισμού του Μαθιού. Τι θα συμβεί μετά;

Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι στο Σασμό και όταν γυρίσει θα…

Ο πυροβολισμός του Μαθιού και η παραδοχή του στην Βασιλική από τον ίδιο τον Νικηφόρο, όπως βλέπουμε και στο νέο trailer, την ισοπεδώνει. Στο πλάνο η Βασιλική είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου μετά το ατύχημά της, προκειμένου να προλάβει να μην γίνει το κακό, και στο άκουσμα του μαντάτου τα ουρλιαχτά της ακούγονται από άκρη σε άκρη σε όλη την Κρήτη.

Αναγκάζεται τότε να του αποκαλύψει η ίδια πως ότι ήξερε μέχρι τώρα δεν ισχύει και πως πατέρας του είναι ο Μαθιός, δηλαδή ο άνθρωπος που πυροβόλησε νομίζοντας ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Ο κόσμος του Νικηφόρου διαλύεται και δεν μπορεί να έρθει στα λογικά του. Έπειτα από προτροπή του παπά Μιχάλη, θα φύγει και θα βρεθεί σε μοναστήρι. Εκεί θα συζητήσει αρκετά με τον γέροντα Φιλόθεο, και η ψυχή του θα μαλακώσει.

Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού, καθώς από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει θα είναι να βρει τον Μαθιό. Τι θα ακολουθήσει;

youfly.com

Διαβάστηκε 348 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.