Δευτέρα, 21η Απριλίου 2025  4:13 μμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 13:03

Θαυμάσια συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας σε ένα ακόμη αφιέρωμα στον Αγρινιώτη στιχουργό Πυθαγόρα Παπασταματίου από τον Χρήστο Παντούλα και τους συνεργάτες του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ακόμη συναυλία που θα μείνει στην ιστορία του Αγρινίου  διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με τον Χρήστο Παντούλα και τους συνεργάτες του,  η οποία καταχειροκροτήθηκε από εκατοντάδες Αγρινιώτες που κατέκλυσαν την πλατεία Δημοκρατίας την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

“Αφιέρωμα στον  Πυθαγόρα” ήταν ο τίτλος του αφιερώματος που ερμήνευσαν μοναδικά ο εξαιρετικός Χρήστος Παντούλας πλαισιωμένος  από τους επίσης εξαιρετικούς τραγουδιστές: Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου, Πλακίδα Κωνσταντίνο και Φούκα Ανδρέα.

Συμμετείχαν επίσης οι καταξιωμένοι Αγρινιώτες μουσικοί :Σκαβάρας Γιώργος -  κιθάρες,Μαρούσκος Μάριος -  μπάσο,Χαραλάμπους Γεώργιος -  πλήκτρα, Σκαβάρας Σπυρίδων -  λαούτο-κλαρινέτο, Φραγκάκης Κωνσταντίνος -  ντραμς και Σκουμάντζος Βασίλειος -  κρουστά.

Στα μπουζούκια ήταν  οι : Μαντέλος Κωνσταντίνος και Βλαχοδήμος Γεώργιος.

Ενώ το τραγούδι "Πέργαμος"  ερμηνεύεσαι το συγκρότημα των νέων μουσικών με τους: Κουτσουπιά Θοδωρή λαούτο – τραγούδι, Λιάσκο Λάζαρο  - κρουστά, Μαντέλο Γιάννη -  κανονάκι, Σβερδίλα Σπύρο - βιολί.

Αναφορά στη ζωή και το έργο του Πυθαγόρα έκανε ο μουσικός και δημοσιογράφος Δαυίδ Ναχμίας.

Την εξαιρετική παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε η κ. Έβελυν Τριανταφύλλου.

 

Διαβάστηκε 973 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.