Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  9:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 19:14

Νέα σειρά επαφών για τον Κώστα Πιστιόλα – Επισκέφτηκε ΣΕΦΑΡ και ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια των επαφών του στην κοινωνία του Αγρινίου ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα, έκανε τις τελευταίες ώρες επισκέψεις σε δύο σημεία αναφοράς της περιοχής.

Ο Κώστας Πιστιόλας συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του επισκέφτηκε αρχικά την ΣΕΦΑΡ ακούγοντας τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να του περιγράφουν τις δραστηριότητες της επιχείρησης, εξηγώντας τους παράλληλα το πλάνο του Συνδυασμού του για την επιχειρηματικότητα.

«Η ΣΕΦΑΡ είναι ένα πρότυπο στην συνεταιριστική επιχειρηματικότητα που μπορεί να αποτελέσει αναπτυξιακό πρότυπο για την περιοχή. Μάλιστα σε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους στην χώρα, όπως είναι αυτός του φαρμάκου, που μπορεί να φέρει σοβαρές επενδύσεις σε έναν Δήμο με την δική μας κινητικότητα», τόνισε ο Κώστας Πιστιόλας.

Στην συνέχεια ο Κώστας Πιστιόλας και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ, μεταφέροντας στη διοίκηση και τους ανθρώπους της τον θαυμασμό και την αναγνώρισή τους για το σπουδαίο διαχρονικό έργο που επιτελούν.

«Η ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο είναι κάτι παραπάνω από ένα ίδρυμα και μια δομή για τα παιδιά μας. Είναι ένας θεσμός αναγνωρισμένος σε όλη την Ελλάδα που όχι μόνο παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες, αλλά και δεξιότητες και πάνω από όλα ανθρωπιά», δήλωσε ο Κώστας Πιστιόλας λίγο μετά την ξενάγηση που είχε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Διαβάστηκε 341 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία