Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 18:44

Δήμος Ναυπακτίας - Συνδυασμός "Ενωτική Πρωτοβουλία": Τορπιλισμός του Δημοσίου Διαλόγου απο τον Απερχόμενο Δήμαρχο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Η «Ενωτική Πρωτοβουλία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Λουκόπουλο, ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης για δημόσιες συζητήσεις ανάμεσα στις παρατάξεις.

Σεβόμενη την ανάγκη για διάλογο και την πολύπλευρη ενημέρωση του Δημότη πριν τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, δέχθηκε πρόσκληση προ ημερών για συμμετοχή στελέχους της σε συζήτηση που οργάνωσε το Nafpaktianews.gr και κατόπιν σύσκεψης του επικεφαλής με τα στελέχη του, επιλέχθηκε εκπρόσωπος και συμμετείχαμε στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κανονικά και προβλήθηκε ήδη.

Για σήμερα Σάββατο 16/9 το πρωί και το απόγευμα δεχθήκαμε προσκλήσεις για δύο συζητήσεις από το Npress.gr και το Nafpaktianews.gr αντίστοιχα και με τον ίδιο τρόπο επιλέχθηκαν εκπρόσωποι μας για να συμμετάσχουν στις συζητήσεις.

Είναι λυπηρό ότι η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου κ. Γκίζα επέλεξε την πυρπόληση του διαλόγου και δεν έστειλε εκπρόσωπο στην συζήτηση που θα γινόταν από το Npress.gr, με «φθηνή» δικαιολογία τον περιορισμό εμφανίσεων για τα στελέχη – υποψηφίους και τη δυνατότητα μίας μόνο προβολής σε διαδικτυακούς τόπους και ιστοσελίδες για τον κάθε ένα υποψήφιο.

Πως μπορούν να επικαλούνται κάτι τέτοιο όταν έχουν 7 αντιδημάρχους εν ενεργεία, 7 προέδρους στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και 65 συνολικά υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο;;;;

Συνήθισαν φαίνεται 4 χρόνια στο ελεγχόμενο μικρόφωνο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους απέραντους μονόλογους του Δημάρχου και δεν θέλουν διάλογο που δεν μπορούν να ελέγξουν.

Τι θα γίνει κ. Γκίζα θα διαλέγετε τα μέσα χωρίζοντάς τα σε αρεστά και μη αρεστά;

Πριν λίγο καιρό βγάζατε φλογερές ανακοινώσεις, οι οποίες μας καλούσαν σε διάλογο όπου θέλουμε και τώρα που ήρθε η ώρα του διαλόγου δεν συμμετέχετε!

Εμείς σεβόμαστε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δεν διανοούμαστε καν να επιλέγουμε ή να απομονώνουμε τα μέσα που πιθανόν να μη μας αρέσουν, ή να αβαντάρουμε εκείνα που πιθανόν μας αρέσουν.

Κάτι τέτοιο είναι βαθιά ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και μέχρι την πραγματοποίηση της ακυρωθείσας συζήτησης στο npress.gr δεν θα συμμετέχουμε στην σημερινή προγραμματισμένη συζήτηση στο nafpaktianews.gr, όχι γιατί έχουμε θέμα με το συγκεκριμένο μέσο (άλλωστε συμμετείχαμε ήδη και σήμερα θα ήταν η δεύτερη φορά), αλλά γιατί αν συμμετάσχουμε θα νομιμοποιήσουμε την πρακτική Γκίζα και θα κατηγορηθούμε και εμείς για αποκλεισμό τοπικών μέσων και προώθηση άλλων.

Θα επανεξετάσουμε τη στάση μας σε σύσκεψη του επικεφαλής και των στελεχών μας ανάλογα με τις εξελίξεις.

Καταγγέλλουμε την παράταξη του κ. Γκίζα και λυπούμαστε για αυτή τους την επιλογή.

Διαβάστηκε 307 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία