Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:39 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 18:42

Θανάσης Λύρος από το Μεσολόγγι: "Να φύγουν όσοι δοκιμάστηκαν και βούλιαξαν τον τόπο"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου περιδιάβηκαν σήμερα, Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάσης Λύρος, μαζί με μεγάλο αριθμό Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων τού Συνδυασμού του «Ανάπτυξη για όλους», ενημερώνοντας και συζητώντας με τους πολίτες για τις προεκλογικές θέσεις και τους πυλώνες ανάπτυξης του Συνδυασμού.

Ο κ. Θανάσης Λύρος επεσήμανε πως "βασικό μέλημα του κόσμου θα πρέπει να είναι από την μία το πώς θα φύγουν αυτοί που δοκιμάστηκαν και βούλιαξαν τον τόπο αλλά και να ψηφιστεί αυτός που είναι ικανός να διαχειριστεί υπεύθυνα τα τόσα προβλήματα και να φέρει ανάπτυξη, αυτός που έχει την γνώση, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα".

Τέλος, ο κ. Θανάσης Λύρος με υπομονή και πειστικά επιχειρήματα, έδωσε απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις που του ετέθησαν, κερδίζοντας τον θαυμασμό των συνομιλητών του.

Διαβάστηκε 246 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.