Κυριακή, 3η Δεκεμβρίου 2023  2:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 18:53

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας από τον συνδυασμό "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών" - Όλγα Δασκαλή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η υποψήφια Δήμαρχος, κα. Όλγα Δασκαλή και μέλη του συνδυασμού "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Δαμασκηνό. 
Πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία  ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το όραμα του και τα σχέδια της Μητρόπολης. Η ανακαίνιση του Επισκοπείου, οι εργασίες στον Ιερό Ναό του  Αγίου Σπυρίδωνα, η αξιοποίηση της Ιεράς Μονής Παναγίας Ελεούσας στο επιβλητικό φαράγγι της Κλεισούρας, οι προσπάθειες για δημιουργία Ξενώνα για την δια βίου διαμονή ατόμων με αυτισμό με τον “Σύλλογο Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Αυτιστικών ατόμων Μεσολογγίου «Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης”, η ανακαίνιση της κτιριακής υποδομής του χώρου συσσιτίων, η αξιοποίηση των ακινήτων της Εκκλησίας σε όλο το εύρος του Δήμου μας και ο προγραμματισμός της συμβολής της Μητρόπολης στην επέτειο των 200 ετών από την ηρωική έξοδο.
Δόθηκε στον Μητροπολίτη το πρόγραμμα του συνδυασμού μας ο οποίος ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθεια. 
Ο συνδυασμός θα συνεργαστεί με την Ιερά Μητρόπολη τόσο στο κοινωνικό έργο της όσο και στην υλοποίηση των παραπάνω σχεδιασμών. 
Εκ του συνδυασμού
"Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή 
Διαβάστηκε 728 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.