Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:43 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 12:51

Δήμος Αγρινίου - Γιώργος Παπαναστασίου (περιοδεία στην Μακρυνεία): «Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες με μικρά και μεγάλα έργα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πολίτες στην Μακρυνεία συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις».

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την Ποταμούλα, Μεσάριστα, Μακρυνού, Καψοράχη, Δαφνιά και Άγιο Ανδρέα.

«Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες με μικρά και μεγάλα έργα.  Αναβαθμίζουμε τις υποδομές και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα. Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, προχωρήσαμε στο μεγάλο έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη Μακρυνεία και  ολοκληρώνουμε το αποχετευτικό έργο στις παραλίμνιες περιοχές της Τριχωνίδας. Με πίστη στις δυνάμεις μας και τις δυνατότητες των ανθρώπων προχωράμε μπροστά», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Διαβάστηκε 211 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.