Τετάρτη, 9η Οκτωμβρίου 2024  6:23 μμ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 22:19

Σηκώθηκαν οι μπάρες στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου μέχρι νεωτέρας- Δωρεάν διελεύσεις με κυβερνητική εντολή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοιχτή, με δωρεάν διελεύσεις για όλους τους τύπους των οχημάτων θα παραμείνει με κυβερνητική εντολή η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου από σήμερα στις 12 το μεσημέρι μέχρι νεωτέρας.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στην Κεντρική Ελλάδα.

Η σχετική ανακοίνωση :

«Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ η σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης είναι δυνατή μέσω της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η διέλευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου γίνεται δωρεάν από τις 12:00 μ.μ. σήμερα μέχρι την 6η πρωϊνή της Δευτέρας.

Εφόσον απαιτηθεί, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σύμφωνα με τις περαιτέρω εντολές του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 416 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.