Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  9:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 17:24

Κι όμως αυτές οι πέντε πόλεις του κόσμου δεν είναι όπως τις φαντάζεσαι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα ταξίδια είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ο καθένας. Δεν έχει σημασία το μέρος, αν σου κάνουν πρόταση για κάποιο ταξίδι πες απλά ένα «ναι», είναι βέβαιο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Εσύ, γιατί ορισμένοι δεν πέρασαν τόσο καλά σε ορισμένα ταξίδια τους. Ακόμα και οι πολύ δημοφιλείς προορισμένοι για κάποιους είναι απλώς ένα χάσιμο χρόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις.

Παρίσι

«Το Παρίσι ήταν τόσο βρώμικο και οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν το στερεότυπο της περιφρόνησης απέναντι στους Αμερικανούς. Πίστευα την αμερικανική έκδοση rom-com ταινιών του Παρισιού».

Hollywood

«Πάντα πίστευα ότι το Hollywood θα είναι μια πόλη μέσα στο glamour, έκανα λάθος»

«Είναι απλά πολύ βρώμικα, πολύ ακριβά και έχει παντού κόσμο»

Καταρράκτες Νιαγάρα

«Δεν ήξερα ότι οι καταρράκτες θα ήταν μέσα στην πόλη. Νόμιζα ότι θα ήταν ένα εθνικό πάρκο. Όλο το μέρος έμοιαζε σαν ένα γιγάντιο εμπορικό κέντρο».

Ντουμπάι

«Φριχτό μέρος. Φανταστικά εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία για τους Αμερικανο-Ευρωπαίους, αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι από φτωχούς. Βλέπετε πραγματικά σε τι δυστυχία είναι χτισμένο ολόκληρο το μέρος. Πήγα εκεί για δουλειά, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορούν να πάνε οι άνθρωποι εκεί για διασκέδαση».

Πεκίνο

«Φοβήθηκα από το επίπεδο της ένοπλης ασφάλειας παντού, έπρεπε να καταπολεμήσω τόσους πολλούς απατεώνες και δεν μου άρεσε να με αγγίζουν και να γελάνε μαζί μου στο μετρό (είμαι πολύ λευκός Ευρωπαίος με σγουρά μαλλιά). Γενικά, το βρήκα πραγματικά δύσκολο, εκτός μερικά καταπληκτικά αξιοθέατα».

«Είμαι μαύρος. Βγήκα από ένα τρένο στο Πεκίνο με τον αδερφό μου και όλοι μας κοιτούσαν σαν να είχαμε δείρει τις μαμάδες τους. Τουλάχιστον 10 άνθρωποι δεν με ρώτησαν καν και ξεκίνησαν να με φωτογραφίζουν. Τόσο περίεργη εμπειρία, ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι ήμουν μόλις 14 ετών».

pronews.gr

Διαβάστηκε 604 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.