Πέμπτη, 24η Οκτωμβρίου 2024  2:22 πμ
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 18:15

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ρένα Κολοβού, τεχνολόγος-γεωπόνος από Μεσολόγγι.

Ρένα Κολοβού

Σε δήλωσή της η κα. Κολοβού ανέφερε:

«Είμαι από το Μεσολόγγι,  εδώ ζω με το σύζυγό μου, Κώστα Κρεμμύδα και εδώ μεγαλώνουμε τα τρία μας παιδιά.  

Με χαρά διαπιστώνω, τόσο εγώ όσο και άλλοι συμπολίτες μου,  ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια μεγάλα έργα που είχε ανάγκη η πόλης μας, όπως το έργο της ύδρευσης και πολλά ακόμη έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης και αλλάζει σιγά-σιγά η ποιότητα ζωής μας.

Επίσης αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια του δημάρχου μας Κώστα Λύρου αλλά και την ανάγκη να συνδράμουμε και εμείς οι πολίτες στην καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής μας αποφάσισα να συμπορευθώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και να είμαι υποψήφια με τη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή».

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρία Μαυρομμάτη.

Μαρία Λ. Χρυσικού

Σε δήλωση της η Μαρία Μαυρομμάτη ανέφερε:

«Διαχρονικά είχα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά και πάντοτε είχα αγωνία για το μέλλον και την πρόοδο αυτού του ευλογημένου τόπου. Στις συζητήσεις με τους συντοπίτες και του φίλους μου αναγνωρίζαμε την ανάγκη ο τόπος να διοικηθεί με όραμα και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με χαρά διαπίστωσα ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο Δήμος μας μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης χάρη στις προσπάθειες του Κώστα Λύρου.

Η προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να ανακοπεί και για το λόγο αυτό αποφάσισα και εγώ να συνεισφέρω ενεργά στην προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός Δήμου εύρωστου, λειτουργικού και προοδευτικού. 

Αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές και ευελπιστώ στην στήριξη σας».

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Γαντζούδης, τοπικός σύμβουλος από  τη Σταμνά.

 

Σε δήλωση του ο κ. Γαντζούδης ανέφερε:

Χρήστος Γαντζούδης

«Είμαι αγρότης από την Σταμνά  και με σεβασμό σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Κώστα Λύρο και την δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας .

Ως  Σταμνιώτης, γέννημα θρέμμα, αλλά και ως τοπικός σύμβουλος γνωρίζω καλά τα προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής και επειδή νοιάζομαι πραγματικά  για ένα ελπιδοφόρο αύριο, συμμετέχω στον αγώνα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στο τόπο μας».

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Μαρία Λ. Χρυσικού, οικονομολόγος από το Νεοχώρι.

Μαρία Λ. Χρυσικού

Σε δήλωση της η κα. Χυσικού ανέφερε:

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Είμαι υποψήφια γιατί πιστεύω στον Κώστα Λύρο.

Η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι είναι ένας άνθρωπος και ένας Δήμαρχος που ενδιαφέρεται και παλεύει για το Δήμο μας.

Τώρα πρέπει και μπορούμε, να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.».

 

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.