Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:06 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 14:39

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Νίκος Τσακανίκας από το Ευηνοχώρι. 

Σε δήλωση του ο κ. Τσακανίκας ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω ότι θα είμαι κι εγώ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα. 

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό "Δημιουργική Ανατροπή" συμπορευόμενος με τον κ. Κώστα Λύρο, τον νυν δήμαρχο ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια η οποία ασχολούταν για περισσότερες απο τέσσερις δεκαετίες τόσο με την καλλιέργεια όσο και με το εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Την τελευταία δεκαετία έχω αναλάβει ο ίδιος την οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου. Από την επαγγελματική μου ενασχόληση συνειδητοποίησα ότι μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, συνεργασία, ενότητα μπορούμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα .Ήμουν ένας από εσάς ,που κατηγόρησα τον νυν δήμαρχο ότι δεν έκανε πολλά έργα την τετραετία που διανύουμε.

Μετά όμως από μια συζήτηση που είχαμε με τον Δήμαρχο μου ανοίχτηκε και μου μίλησε ειλικρινά και με αποδείξεις για όσα θέματα του έθεσα τα οποία είναι πλέον δρομολογημένα και τα οποία θα υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται όμως υπομονή.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τα κοινά και θα δώσω όλο μου το είναι για να βοηθήσω το δήμαρχο μας να τελειώσει αυτό που άρχισε . Με δουλειά θα χτίσουμε την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση των δημοτών. Ο δήμαρχος μας ήταν, είναι και θα είναι έντιμος και θα πράττει πάντα προς όφελος όλων των δημοτών. Εγώ θα είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα, ευελπιστώ κι εσείς μαζί μου για μια "Δημιουργική" και "Ανατρεπτική" θητεία με έργα και όχι υποσχέσεις.»

Διαβάστηκε 189 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.