Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024  3:20 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:17

Ναύπακτος - Συνδυασμός "Ενωτική Πρωτοβουλία": Τραγωδία το έργο της ανάπλασης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πριν λίγες ώρες ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας  Τάκης Λουκόπουλος δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ανάρτηση για την ακύρωση του έργου της ανάπλασης από την Δημοτική Αρχή Γκίζα.

Η ανάρτηση είναι η εξής:

Παναγιώτης Λουκόπουλος

15 ώρ.  · 

Δημοσιοποιούμε για ακόμη μια φορά μια παλαιότερη ανάρτηση μας για την ΑΚΥΡΩΣΗ από την Δημοτική Αρχή Γκίζα του έργου της ανάπλασης, για να ενημερωθούν τα μειράκια της αυτοδιοίκησης.

ΥΓ: Η μελέτη της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου, φέρει ΚΑΙ την υπογραφή του σημερινού Αντιδημάρχου και τότε Προέδρου της ΔΕΥΑΝ.

‘’Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Από την μία η άγνοια και η αλαζονεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , και από την άλλη η έλλειψη σοβαρότητας και συνέπειας από τον εργολάβο φτάσαμε μετα από 3 χρόνια να έχει εκτελεστεί το 22% του έργου.

Μπροστά στον κίνδυνο να απενταχθεί το έργο ( η Διαχειριστική δεν έδινε καμία παράταση γιατί εκτιμά ότι δεν θα ολοκληρωθεί με αυτούς τους ρυθμούς), η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αποφάσισε να σταματήσει το έργο κατά το μέρος που αφορά στον αμίαντο και στα λύματα στον κεντρικό πυρήνα της πόλης.

Έπρεπε όμως να βρει και συνεργούς σ’ αυτή την απόφαση από την κοινωνία, τους συλλογικούς φορείς και τις υπηρεσίες , να βρει οπαδούς που θα πουν ΝΑΙ στην διακοπή του έργου.

Από παντού εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ

  • ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  • ΟΧΙ από ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
  • ΟΧΙ από ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
  • ΟΧΙ από ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
  • ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • ΟΧΙ από ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Ούτε 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ δεν θα εισέπραττε τόσα ΟΧΙ

Έτσι εξελίχθηκε το έργο της ανάπλασης σε ΤΡΑΓΩΔΙΑ και όπως μαθαίνουμε στο σχολείο από το αδιέξοδο στην τραγωδία σε βγάζει ο από μηχανής θεός. Και βρέθηκε ο από μηχανής ΘΕΟΣ (ΘΕΟΙ) ο οποίοι προκλητικά απεφάνθησαν αοριστολογώντας ότι το κόστος του διαχωρισμού των ομβρίων από τα λύματα είναι πολύ μεγάλο (περίπου....) άρα το σταματάμε. Συνεχίζουμε όμως απροσχημάτιστα, έργα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προσοδοφόρα σε ψήφους.

ΥΓ. Ξεκίνησε το έργο της αποχέτευσης Αντιρρίου (Άλλο ένα σημαντικό έργο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας). Μετά από όσα συμβαίνουν το αγωνιώδες ερώτημα των δημοτών αν θα τελειώσει ποτέ!!!!’’

Διαβάστηκε 283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία