Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  7:41 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 19:31

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ο  Ανδρέας Γ. Κότσαλος έμπειρος αυτοδιοικητικός Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου , από τα Πλατάνια Οινιαδών.

Ανδρέας Γ. Κότσαλος

Σε δήλωσή του ο κ.Κότσαλος  ανέφερε:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα και πάλι να δώσω το «παρών».

Έχοντας την εμπειρία της αυτοδιοίκησης, μιας και  την «υπηρέτησα» από θέση ευθύνης, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος και δηλώνω αποφασισμένος να εργαστώ μαζί με τον Κώστα Λύρο, να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα και να δουλέψουμε με γνώμονα το καλό του δήμου μας.

Γιατί μόνο όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, θα αλλάξουμε το Δήμο μας»

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κ. Μαχαλιώτης, αγρότης από Κατοχή.

Γιώργος Κ. Μαχαλιώτης

Σε δήλωσή του ο κ. Μαχαλιώτης ανέφερε:

«Για να τονώσουμε την περιφέρεια  του δήμου μας  και να την επανατοποθετήσουμε στη θέση που της αξίζει, δίνοντας συγχρόνως νέα αναπτυξιακή πνοή που θα τονώσει το βιοτικό και κοινωοικονομικο επίπεδο των δημοτών μας θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι και κυρίως οι νέοι.

Το  ότι ο Κώστας Λύρος  είναι ένας τίμιος  και καθαρός άνθρωπος με πλήρη  γνώση των προβλημάτων του τόπου και με καθαρή και ειλικρινή πρόθεση να αγωνιστεί για το καλό όλου του Δήμου με ώθησαν να συμπορευτώ μαζί του.

Όλοι όσοι αγαπούν την Κατοχή έχουν θέση στην προσπάθειά μας και ζητώ  να στηρίξετε την προσπάθειά μας

Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους !»

 

 

Υποψήφιος θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σολωμός Παναγιώτης, αγρότης από το Λεσίνι, με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

Σολωμός Παναγιώτης

Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του Δημάρχου  και να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».  Ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει στη διάρκεια της θητείας του, την εργατικότητα αλλά και το σθένος να κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να αποκτήσει το Λεσίνι και ο Δήμος μας αυτό που του αξίζει!

Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε ριζικά τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Ζητώ τη στήριξη σας γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μπορώ να συμβάλω σε αυτήν την κατεύθυνση».

 

Διαβάστηκε 174 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα