Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:22 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 17:44

Παγκόσμια πρωτοτυπία να προσλαμβάνεται σύμβουλος για να συμβουλεύσει τον σύμβουλο - Όλγα Δασκαλή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Κύριε Δήμαρχε,
είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να προσλαμβάνεται σύμβουλος για να συμβουλεύσει τον σύμβουλο. Πόσο μάλλον δύο μήνες πριν τις εκλογές και πόσο μάλλον να κοστίζει 37.200 ευρώ για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες της θητείας σας.
 
Και αναρωτιόμαστε όλοι:
-Δαπάνη για να συμβουλεύουμε τον σύμβουλο;
-Γιατί δεν έχετε πάρει τόσο καιρό ως ειδικό συνεργάτη έναν οικονομολόγο να συμβουλεύει τους συναδέλφους του ειδικούς συνεργάτες;
-Γιατί οι συμβουλές να μην παρέχονται από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου;
Εδώ η παγκόσμια πρωτοτυπία:
"Συμβουλευτική υποστήριξη ειδικών συνεργατών. Πιο συγκεκριμένα: καθημερινή επικοινωνία υποστήριξης των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου για την συμβουλευτική διεκπεραίωση οικονομικών θεμάτων καθώς δεν έχουν την κατάλληλη εξειδίκευση = 37.200,00 ευρώ"
 
ΥΣ. Είναι αναγκαίος ο θεσμός των ειδικών συνεργατών του Δημάρχου. Η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με το ποιοι είναι τώρα ειδικοί συνεργάτες. Η ανάρτηση απευθύνεται στην επιλογή του Δημάρχου να χρεώσει τον Δήμο μας επιπλέον 37.200 ευρώ ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει προσλάβει ως ειδικό συνεργάτη έναν οικονομολόγο.
Όλγα Δασκαλή
Υποψήφια Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Επικεφαλής συνδυασμού "Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
 
Διαβάστηκε 1154 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.