Τρίτη, 25η Ιουνίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 17:16

Αναρτάται η προκήρυξη για την πρόσληψη 250 ατόμων στο ΕΚΑΒ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε έξι νησιά με πολύ υψηλή τουριστική κίνηση έχουν φτάσει ήδη μοτοσικλετιστές

Αύριο, Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, ανεβαίνει στην πλατφόρμα της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας προκήρυξη για την πρόσληψη 250 ατόμων για πληρώματα ΕΚΑΒ στην Αττική. Αυτό ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης και ανέφερε πως μια από τις πρώτες και κεντρικότερες προτεραιότητες της κυβέρνησης και προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού είναι η βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ιδιαίτερα η αναδιάρθρωση του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το iefimerida, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε άλλες δύο πρωτοβουλίες:

  • 191 άτομα από τις Ένοπλες Δυνάμεις, με ειδική εκπαίδευση, βρίσκονται ως πληρώματα ασθενοφόρων με βάση την ΠΝΠ, σε συνολικά 61 νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Σε έξι νησιά με πολύ υψηλή τουριστική κίνηση (Σύρο, Πάρο, Νάξο, Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο) έχουν φτάσει ήδη μοτοσικλετιστές προκειμένου να συνδράμουν παρεμβαίνοντας άμεσα σε περιστατικά.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News