Παρασκευή, 26η Ιουλίου 2024  11:58 μμ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 14:42

Ελένη Δημητρέλλου: ένα δυνατό χαρτί στον αγώνα της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» του Παναγιώτη Λουκόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γνωρίζοντας την Ελένη Δημητρέλλου χρόνια τώρα, μέσα από δράσεις και στην πόλη του Αγρινίου, και την ταυτότητά της ως άνθρωπος, υπέρμαχος σε ό,τι πιστεύει ότι αξίζει, θεωρούμε ότι αποτελεί δυνατό χαρτί ως υποψηφιότητα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ».

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της από την Παράταξη γράφονται τα εξής:

«Καλωσορίζουμε την Ελένη Δημητρέλλου, εν ενεργεία εκπαιδευτικό, γνωστή κυρίως για τις διακρίσεις και τις δράσεις της στο εκπαιδευτικό της έργο. Δράσεις που βοηθούν το Δήμο μας και προβάλλουν τη Ναύπακτο, όπως το βίντεο που δημιούργησε με τους μαθητές της για το Υπουργείο Τουρισμού, αλλά και τη συμμετοχή του σχολείου της στον εορτασμό για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις του τόπου μας, και δίνει το παρών εθελοντικά στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιτιωτών, αλλά και με φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Βάζει προτεραιότητα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ στον άνθρωπο, και προσπαθεί πάντα να το μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς μαθητές της. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ναυπακτίας, και είναι Διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου Ναυπάκτου καθώς και αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας. Πιστεύει πως αν αγαπάς τον τόπο σου θα βρεις τρόπο να τον βοηθήσεις! Ελένη καλή επιτυχία!»

Ακολουθεί το βίντεο προβολής της Ναυπάκτου που ετοιμάστηκε από την Ελένη Δημητρέλλου (που έγραψε το ποίημα) και τους μαθητές της.

«Γιατί όταν αγαπάς τον τόπο σου το κάνεις με έργα και όχι λόγια» λέει η ίδια.

Από μας μόνο ΜΠΡΑΒΟ Ελένη! και αν οι συνδημότες σου καταλάβουν την αξία σου είναι σίγουρη η επιτυχία σου!

Διαβάστηκε 1017 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 18:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News