Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:00 μμ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 00:13

Η παρουσίαση του Γκαμπριέλ Σούρερ από τον Παναιτωλικό (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοιχτή για τους δημοσιογράφους απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναιτωλικού και στην συνέχεια ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Γκαμπριέλ Σούρερ.

Χρέη μεταφραστή στα ελληνικά ανέλαβε ο βοηθός του Αλεχάντρο Κάσερες οποίος έχει σχεδόν 20ετή εμπειρία από την Ελλάδα και γνωρίζει άριστα την γλώσσα. Τους δύο τεχνικούς καλωσόρισε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης κάνοντας λόγο για μια χρονιά με πολλές προκλήσεις σαν την φετινή, επισημαίνοντας την καθιέρωση της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία πάνω από πολλές άλλες ομάδες που στο παρελθόν είχαν πολύ περισσότερα χρόνια σε αυτήν από τον Παναιτωλικό.

Τόνισε μάλιστα ότι πιστεύει πολύ στο προπονητικό τιμ και στις δυνατότητες της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γκαμπριέλ Σούρερ ευχαρίστησε την ομάδα, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον μεγαλομέτοχο Φώτη Κωστούλα για την ευκαιρία που του δόθηκε. “Ήθελα να γυρίσω και για προσωπικούς αλλά και για προπονητικούς λόγους. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για δικαιώσουμε την επιλογή του Παναιτωλικού αλλά πάνω από όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας”, επεσήμανε.

Eπίσης σε ερώτηση που του έγινε για το σύστημα της ομάδας, δεν είπε κάποιον συγκεκριμένο σχεδιασμό, τονίζοντας ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ,Μάκης Μπελεβώνης  επισήμανε ότι σύντομα θα γίνουν 4 με 5 μεταγραφές, θα προέρχονται από την αγορά της Λατινικής Αμερικής και θα ενσωματωθούν σύντομα στην ομάδα.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση και την παρουσίαση του προπονητή της ομάδας:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 410 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News