Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  10:03 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 00:28

Ομάδα εθελοντών καθάρισε τη γέφυρα Γουριάς – Πενταλόφου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εθελοντές πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και προχώρησαν σε μία σημαντική εθελοντική δράση γέφυρα Γουριάς – Πενταλόφου.

Περίπου από 50 εθελοντές και ενεργοί πολίτες άλλαξαν όψη, στην μέχρι μέχρι πρότινος απροσπέλαστη για τους περιπατητές και επισκέπτες.

Πλέον είναι καθαρή και προσβάσιμη για έναν μικρό περίπατο πάνω από τον Αχελώο.

Η ανάρτηση του Σωματείου «Acheloos GrowUp»:

Για πρώτη φορά, φορείς, εθελοντές και ενεργοί πολίτες κάθε ηλικίας από το Πεντάλοφο και την Γουριά, συγκεντρωθήκαμε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουλίου στη γέφυρα προκειμένου να απομακρύνουμε χόρτα και κορμούς δέντρων που την καθιστούσαν μέχρι πρότινος απροσπέλαστη για τους περιπατητές και επισκέπτες ενός από τα ομορφότερα σημεία του νομού που συνδέουν την Αιτωλία με την Ακαρνανία.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σωματείου «Acheloos GrowUp», του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριάς και της Εθελνοτικής Ομάδας «ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ», περίπου 50 εθελοντές και ενεργοί πολίτες αλλάξανε όψη στη γέφυρα που πλέον «λαμποκοπάει» και είναι καθαρή και προσβάσιμη για έναν μικρό περίπατο πάνω από τον Αχελώο μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουριάς Διονυσία Κούσουλα, την Πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας “ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ” Παρθενία Χαρίτου, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γουριάς Πέτρο Βαμβακά, τον Τοπικό Σύμβουλο Κώστα Μωραΐτη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πενταλόφουυ Γιώργο Μαζαράκη, τον μουσικό Θωμά Δημητρακόπουλο, τον Βασίλη Λιαπίκο για τη δωρεά σε καύσιμα, τους Χρήστο Μέλλιο, Αλέκο Κολιάτσα και τον Σπύρο Καλύβα για την παροχή εξοπλισμού και όλους όσους συμμετείχαν σε μια συμβολική αλλά καθοριστική δράση εθελοντισμού που γεννά προσδοκίες για το μέλλον της περιοχής και του Αχελώου μας.

Συνεχίζουμε, ενωμένοι, για το καλό του τόπου μας!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.